Arbitrageavond Veendam 1894

Op vrijdagavond 6 oktober heeft onze COVS Oldambt en Veenkoloniën wederom een interactieve arbitrageavond georganiseerd bij onze donateurvereniging vv Veendam 1894.
Op deze avond bespraken Martin Wever en Olf Pruisman de vier belangrijke spelregelthema’s ‘strafbaar buitenspel’, ‘overtredingen’, ‘veelbelovende aanvallen en scoringskansen’ en ‘strafbaar hands’ om de spelregelkennis van de scheidsrechters van vv Veendam 1894 verder aan te scherpen.
Dit gebeurde vooral aan de hand van recente beelden uit het betaalde- én amateurvoetbal. Niet geheel onverwachts brachten deze beelden weer veel discussie en gespreksstof los.
We kijken dan ook erg tevreden en voldaan terug op deze arbitrageavond, vooral omdat vv Veendam 1894 ook nog eens de nodige aandacht besteedde aan ‘de Week van de Scheidsrechter’ door haar scheidsrechters een gratis tenue aan te bieden. Wij vinden dit uiteraard een fantastische waardering van vv Veendam 1894! Hiervoor kunnen we de vereniging dan ook alleen maar complimenteren.
Als jullie vereniging ook geïnteresseerd is in een arbitrageavond, laat het dan vooral weten (tc@covssov.nl).

Deel dit artikel