Bericht vanwege de Covid-19.

Beste mensen, leden, donateurs en anderen, op allerlei manier betrokken binnen en buiten onze vereniging, echter, momenteel, niet meer in ons clubgebouw en niet meer op de velden of in de zalen.
We worden teruggeworpen op onszelf en de onzen die het meest in onze nabijheid zijn.
Een totaal ander leven, weggerukt uit onze dagelijkse structuur. Tijd om te denken en hopelijk niet te veel piekeren.
De huidige maatregelen die van ons gevraagd worden om de covid-19 besmetting zoveel mogelijk te voorkomen, betekenen ook dat ledenbijeenkomsten en daarmee ook de ALV voorlopig geen doorgang kunnen vinden en dat daarmee de al verschoven ALV van april nog verder in de tijd zal moeten plaatsvinden. We hebben besloten om de ALV nu te verplaatsen tot na de zomervakantie.
Sowieso heeft de regering alle activiteiten tot 28 april al stilgelegd, het is zeker niet ondenkbaar dat die datum verder wordt opgerekt en voor het noorden lijkt me dat vrijwel zeker omdat we hier in het noorden als laatste met de piek van de covid-19 zullen worden geconfronteerd.
Dus, om duidelijkheid te geven, uitstel ALV tot na de zomervakantie.

Vanaf deze plaats wens ik, in het bijzonder ieder van ons en onze naasten, maar vanzelfsprekend iedereen, dat jullie de komende tijd in goede welzijn en gezondheid mogen doorbrengen, dat je geduld en compassie mag hebben met je naasten die het moeilijk hebben en dat we elkaar tot steun kunnen zijn.

Roelf Koops, Voorzitter

Deel dit artikel