Gezellig buffet met afscheid Jan Rendering

Op zaterdag 25 juni werd het seizoen afgesloten met een gezellig Chinees buffet. Eerst werd nog een uurtje getraind door Roelf, Jopie, Kees en Jan. Het was prachtig weer zodat we eerst nog van het terras gebruik konden maken. Bijna 35 personen schoven om vijf uur naar binnen om de borden te vullen van het uitgebreide buffet van Golden City.

Een van onze nieuwe leden, Maikel Raatjes, had oppasdienst en had zijn kroost bij zich. Luc Leenknegt zou ook komen maar moest snel naar Nieuwegein. Zijn schoondochter baarde een jongetje, waardoor het nu Opa Luc is. Grote afwezige was bestuurslid Olf Pruisman die verstek moest laten gaan vanwege corona.

Jan Rendering kwam alleen uit Bunde; zijn vrouw was nog niet sterk genoeg om mee te komen. Jan heeft zich bedankt als lid maar het bestuur wilde hem niet zomaar laten gaan. Hij kreeg een oorkonde als waardering voor al die jaren dat hij scheidsrechters aanstelde bij toernooien en oefenwedstrijden. Jan Rendering was 34 jaar COVS-lid. Tot laat in de avond werden nog sterke verhalen verteld.

Deel dit artikel