Kees de Vries en Tonny Walters

Vrijdag 24 juli stonden op de site van RTV Noord twee berichten die met onze vereniging te maken hebben. Deze berichten staan er nog steeds op, alhoewel een pagina verder. Mogelijk heeft u deze berichten op deze site al gezien en ook de levende beelden die vrijdagavond op TV Noord te zien waren.

Op donderdagavond is er door Henk Elderman een reportage gemaakt van onze donateur Kees de Vries uit Musselkanaal, die onlangs 78 jaar werd en wekelijks twee keer volop traint bij onze trainingsgroep en ook al een paar maanden op zaterdagmorgen. Kees is al 60 jaar korfbalscheidsrechter en traint sinds zeven jaar bij ons en voelt zich hier geweldig thuis. De reportage staat nog steeds op de site en begint met het vertrek van Kees uit Musselkanaal. Na aankomst bij ons clubgebouw en het omkleden wordt Kees op het trainingsveld toegesproken door voorzitter Roelf Koops en krijgt een mooi boeket bloemen.

Van het een kwam het ander, Henk Elderman wist niet dat er sprake was van een alternatieve Nijmeegse vierdaagse met 20.000 deelnemers. Onze trainer Tonny Walters heeft daar deze week ook aan meegedaan vanuit zijn camping in Gieten; hij zou anders voor de 16e keer meegedaan hebben in Nijmegen!! Elderman heeft kennelijk gelijk actie ondernomen want vrijdagmorgen al heel vroeg werd Tonny gespot in Borgercompagnie door fotograaf Nico Swart van RTV Noord. Dit bericht staat dus ook nog op de site.

Mooi deze aandacht voor twee personen. Wij mogen best trots op hun zijn.

Deel dit artikel