KNVB Thema bijeenkomsten

Op de woensdagen 13 en 20 september waren er KNVB– themabijeenkomsten in ons clubgebouw. Beide avonden ging het om veldvoetbalscheidsrechters. Zij kregen onder meer 20 spelregelvragen voorgeschoteld. Het digitale wedstrijdformulier (op de telefoon) werd ook besproken, alsmede allerlei beeldfragmenten betreffende (grove) overtredingen en buitenspelsituaties. Op 13 september was Henk Steenhuis (ook donateur) de docent; hij werd geassisteerd door Bram Vazel en Roelf Folkersma. Er hadden zich 40 personen opgegeven, de opkomst viel wat tegen met 25 deelnemers.

Controle van de presentielijst
Controle van de presentielijst

 

blockquote covs sovHet leek wel een kleintje reünie. Een aantal leden had elkaar in tijden niet gezien.

Op 20 september waren er 31 deelnemers. Meer dan de helft daarvan is lid van onze vereniging. Het leek wel een kleintje reünie. Een aantal leden had elkaar in tijden niet gezien. Fred Jansen uit Grolloo was de KNVB- docent, het was zijn primeur in ons clubhuis.  Dirk Koning en H. de Wit verzorgden de ontvangst en keken de vragen na.

Het bestuur maakte van deze gelegenheid gebruik om en public ons lid Egbert Koning uit Scheemda even een attentie te overhandigen omdat hij een tijdje terug is geslaagd voor SO3- zaal.

Deel dit artikel