Nieuwsbrief november 2020

Wij als bestuur wensen u allen veel leesplezier toe terwijl u de tweede nieuwsbrief van de COVS Oldambt en Veenkoloniën leest. In deze nieuwsbrief brengen wij onze (trainings)leden op de hoogte van sportieve evenementen en bestuurlijke besluiten. Tegelijkertijd is het onze bedoeling onze (trainings)leden uit te nodigen hun eigen nieuws aan het daglicht te brengen. Wij nodigen u daarom uit uw nieuws te sturen naar tc@covssov.nl Uiteindelijk wordt deze nieuwsbrief namelijk voor en door u mogelijk gemaakt.

Presentatiegidsen 2020/21

De redacteur Henk Potze heeft met vereende krachten de nieuwe presentatiegidsen gedistribueerd. De presentatiegids is dit jaar in een diversiteit aan kleuren gepresenteerd. Wij hopen dat de presentatiegids onze leden mede daardoor erg bevalt.

Bestuursvergadering 4 november 2020

Op 4 november 2020 heeft het bestuur wederom vergaderd. Het bestuur heeft besloten dat de trainingen in ieder geval tot en met 19 november komen te vervallen. Verdere informatie volgt uiteraard. Verder heeft Martin Wever andere bestuursleden geïnformeerd dat alle audiobestanden voor de verscheidene conditietesten beschikbaar gesteld zijn.

Oefenwedstrijden

In de eerste nieuwsbrief hebben wij onze actieve leden gevraagd een mail naar het bestuurslid Technische Zaken (Martin Wever) te sturen vóór 10 november, indien zij geen oefenwedstrijden willen fluiten in de stille perioden van het voetbalseizoen. Martin heeft geen mails ontvangen. Wij als bestuur zijn zodoende blij om te zien dat álle actieve leden graag oefenwedstrijden willen fluiten in de stille perioden van het voetbalseizoen.

Naar Oost West, Noord Best – Lars den Enting

Geboren en getogen als Groninger, vertrok ik na het afronden van mijn middelbare school naar Zwolle om daar, aan de Hogeschool Windesheim, de opleiding tot docent biologie in het voortgezet onderwijs te volgen. Tot dat moment was ik al vaker in Zwolle geweest. Al tijdens die momenten ben ik in aanraking gekomen met het arbitreren. Dat deed ik als vrijwilliger bij v.v. ’s-Heerenbroek (gelegen tussen Zwolle en Kampen) en CSV’28 uit Zwolle. Toen ik definitief naar Zwolle vertrok voor mijn studie, ben ik voor de KNVB gaan fluiten. Tevens kwam ik bij CSV’28 in het bestuur terecht als lid van de scheidsrechterscommissie. In district Oost heb ik in de hogere regionen van de jeugd gefloten. Na een aantal keren te zijn gepromoveerd, mijn studie te hebben afgerond en een baan te hebben gevonden in Groningen, keerde ik terug naar het mooie noorden. Ik wilde mijn hobby blijven uitoefenen. Tevens wilde ik graag de overstap maken naar de senioren.

Ik ben geplaatst in ZASG. Bram Vazel werd mijn begeleider. Via Bram ben ik ook de COVSSOV ingerold. Sinds een paar maanden train ik mee, maak ik contacten, fluit ik mijn wedstrijden en ervaar ik dat allemaal als zeer prettig. Het betreurt mij dat we nu door de coronamaatregelen geen wedstrijden kunnen fluiten. In gesprek met Bram heb ik de wens uitgesproken om snel stappen omhoog te maken als scheidsrechter. Mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te geraken in het amateurvoetbal. Ook volg ik de cursus scheidsrechterbegeleider en lijkt het mij leuk om op mijn vrije zondag of zaterdagochtend met beginnende scheidsrechters mee te gaan om hun te coachen.

Ik kijk er naar uit om weer écht samen te kunnen trainen, lekker onze wedstrijden te kunnen fluiten en naar voetbal op tv te kijken met veel publiek die de scheidsrechter ouderwets aanmoedigt vanaf de tribunes.

Sportieve groet,

Lars den Enting

Rabo ClubSupport levert onze COVS €354,80 op

 Wij bedanken alle leden die op onze COVS hebben gestemd tijdens de Rabo ClubSupport. De stemmen heeft onze COVS maar liefst €354,80 opgeleverd.

Activiteitenagenda

Als laatste presenteren wij u de activiteitenagenda voor de maand december. U begrijpt dat deze agenda speculatief is. De ontwikkelingen omtrent het coronavirus bepalen de mogelijkheid en de wijze waarop onze activiteiten doorgang kunnen vinden.

December 2020

8 – 10      Spelregeltoets in Socrative

22            Laatste trainingsavond (snerttraining)

Deel dit artikel