Oldambt en Veenkoloniën – COVS Drachten

Op maandag 4 december doet ons zaalvoetbalteam een poging om zich te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap zaalvoetbal voor COVS- groepen, dat op zaterdag 20 januari 2018 in Zeeuws Vlaanderen zal worden gehouden. Elk district mag één COVS- groep afvaardigen. De huidige kampioen is de groep Groningen en dat mag als zodanig haar titel verdedigen. District Noord mag derhalve nog een team afvaardigen. Daarvoor hebben COVS Drachten en Oldambt en Veenkoloniën zich kandidaat gesteld. Na onderling overleg is besloten er één wedstrijd van te maken om zodoende kosten te besparen. Op maandag 4 december wordt deze beslissingswedstrijd in de Wildervanckhal gespeeld; aanvang 20.30 uur. Scheidsrechter is Ernst van der Hoek.

Ter voorbereiding op deze wedstrijd speelt ons team op maandag 27 november een oefenduel tegen een team uit de V&Z- competitie. Dit Essity 1, de koploper in de derde klasse van de interne competitie. Ook dit oefenduel is in de Wildervanckhal, aanvang 21.15 uur. Scheidsrechter is Jan Swart.
We mogen hierbij wel even vermelden dat beide wedstrijden mogelijk zijn gemaakt door de medewerking van Aeilt Hassing, voorzitter van V&Z Veendam.

Deel dit artikel