Presentatie van het nieuwe bestuurslid Technische Zaken: Martin Wever.

Ik wil vooropstellen dat ik mij zeer vereerd voel bestuurslid Technische Zaken te mogen zijn van de COVS Oldambt en Veenkoloniën. Ik wil daarom alle leden bedanken voor hun instemming met mijn verkiezing. Ik ben Martin Wever, 20 jaar jong en scheidsrechter voor de KNVB. In de laatste jaren ben ik actief betrokken geweest bij de plaatselijke COVS. Samen met andere leden heb ik onder andere spelregelavonden en themabijeenkomsten georganiseerd. Tevens heb ik scheidsrechters van de vereniging begeleid in hun wedstrijden. Als bestuurslid Technische Zaken hoop ik mede daarom op dezelfde voet verder te gaan. Bovendien hoop ik vanuit het bestuur transparantie en jeugdigheid uit te stralen naar onze leden toe. Ook wens ik alle leden zo goed mogelijk te betrekken bij de keuzes die het bestuur maakt. Ik wil daarnaast luisteren naar de wensen van leden en hun van dienste zijn in mijn functie als bestuurslid Technische Zaken. Mede daardoor zal ik meerdere keren scheidsrechters begeleiden in hun wedstrijden. Komende dinsdagavond organiseert onze COVS een FIFA-test. Later in oktober volgt een trainingsclinic, georganiseerd door de KNVB.

Deel dit artikel