Training

Onze COVS biedt haar leden twee keer per week een scheidsrechterstraining aan. Tijdens deze trainingen wordt er aandacht besteed aan duur, interval- én krachttraining. Gemiddeld genomen trainen er acht trainingsleden. Er is dus genoeg ruimte voor jou om aan te sluiten!

De trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainer. Naast de door hem gegeven trainingen organiseert onze COVS ook FIFA-testen. Daarnaast komt de KNVB zo nu en dan langs om een training te geven. Bovendien organiseert onze COVS elk jaar een technische dag waarop bij een voetbalvereniging getraind wordt.

Er zijn nog genoeg voorbeelden te bedenken waarmee onze COVS haar leden fit probeert te houden! Het laatste, noemenswaardige voorbeeld is dat onze COVS in samenwerking met de atletiekvereniging te Wildervank looptrainingen poogt te organiseren.

Momenteel zoekt onze COVS naar mogelijkheden om ook specifiekere zaaltrainingen voor onze zaalvoetbalscheidsrechters te organiseren. Wij kunnen op termijn bijvoorbeeld een zaal afhuren om looplijnen te trainen in de zaal voor zaalvoetbalscheidsrechters. Bij ideeën hoe zo goed mogelijk invulling te geven aan zaaltrainingen, vragen we je contact op te nemen met de technische commissie via tc@covssov.nl

 

Deel dit artikel