Vriendschappelijke wedstrijd Hoogezand – Oranje Nassau

Voor de tweede keer heeft de COVS Oldambt en Veenkoloniën gebruik gemaakt van headsetcommunicatie tussen coach en scheidsrechter.

Afgelopen dinsdagavond floot de twintigjarige Martin Wever de wedstrijd v.v. Hoogezand – v.v. Oranje Nassau. In deze wedstrijd werd hij geassisteerd door Hans Beenker en Maick Adam. Naast de communicatie met zijn assistenten, verliep de communicatie tussen Martin en zijn coach vloeiend. Zowel Martin als zijn coach wisselden onderling hun ideeën, twijfels en gedachten uit. Deze vloeiende uitwisseling had een positieve invloed op het verloop van de wedstrijd. Voor de wedstrijd werden zowel coaches als spelers van beide teams op de hoogte gebracht van de communicatieve samenwerking tussen scheidsrechter en coach. Evenals Martin, leken de teams de open communicatie als prettig ervaren te hebben.

Het headsetsysteem van het merk Axiwi is ons, via de landelijke COVS, ter beschikking gesteld door Axitour Communication Solutions uit Barendrecht. De headset is gebruiksvriendelijk. De onderlinge communicatie is bovendien zeer duidelijk. Voor meer informatie gaat u naar de website van AXIWI:  https://www.axitour.nl/

Deel dit artikel

Een gedachte over “Vriendschappelijke wedstrijd Hoogezand – Oranje Nassau

Reacties zijn gesloten.